Autobedrijf Gielen
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

OVER ONS

55 jaar

Al drie generaties

Autobedrijf Gielen is al meer dan vijfenvijftig jaar een begrip in de regio. Jan Gielen begon samen met vrouw Truus het familiebedrijf in 1965. Zoon Harry en zijn vrouw Monique runnen vandaag de dag  samen met veertien personeelsleden - samen goed voor meer dan driehonderd jaar ervaring - het bedrijf met een uiterst compleet servicepakket.

 

1_other_image_1562742753507264879

Alles onder één dak

Of het nu gaat om de koop van een auto, een specifieke zoekopdracht of een op maat gesneden financiering of verzekering. Ons verkoopteam kan je perfect adviseren over deze diensten.

In onze werkplaats kun je terecht voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze technische specialisten volgen continue exclusieve trainingen aan het Louwman College om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Schade? Ons Focwa gecertificeerd schadeherstel team zorgt ervoor dat je auto vakkundig wordt hersteld.

Bij Autobedrijf Gielen houden we van gewoon goed geregeld en persoonlijk contact. Daarom hebben wij voor ieder vakgebied een expert.

banner_images_0_1562737088278496680

Wij staan voor je klaar

gallery_images_1_0_15681066961934479776

Harry Gielen

Directie
harry@autobedrijfgielen.nl

Harry is geboren tussen de auto's. Heeft een enorme passie voor auto's en alle denkbare diploma's in de autotechniek behaald. In 1988 werd Harry eigenaar samen met Jan Gielen en een aantal jaren later heeft hij het gehele bedrijf overgenomen van zijn vader.
 

gallery_images_1_0_15681066961934479776

Aron Gielen

Directie / Verkoopadviseur
aron@autobedrijfgielen.nl

Aron, zoon van Harry en Monique, is het aanspreekpunt voor alle vragen rond de inkoop en verkoop van auto's. Hij heeft een enorm netwerk in de autobranche. Voetbal is zijn grote passie. Na zijn lange periode bij VVV-Venlo en het Nederlands elftal U16 en U17 speelt hij nu voor derde divisionist EVV Echt.

gallery_images_1_0_15681066961934479776

Remco Gielen

Aftersales manager
remco@autobedrijfgielen.nl

Remco, zoon van Harry en Monique, is een echte voetballiefhebber en speelt net als zijn broer Aron in het eerste van EVV-Echt. heeft zijn HBO opleiding MKB Management Automotive bijna afgerond en is in zijn vrije uurtjes en op zaterdag dan ook steeds meer in de zaak te vinden.

 

 
gallery_images_1_0_15681066961934479776

Wesley Bertrams

Verkoopadviseur
wesley@autobedrijfgielen.nl

Wesley heeft bij verschillende automerken ervaring opgedaan en is bij ons helemaal op zijn plek. Is een echte autoliefhebber en kan daarom perfect advies geven over de voor- en nadelen van verschillende modellen.

gallery_images_1_0_15681066961934479776

Wil op het Veld

Receptie / Magazijn
magazijn@autobedrijfgielen.nl

Wil, die ervaring heeft opgedaan in werkplaats, magazijn en aan de balie is van daaruit doorgegroeid naar verschillende verkoopfuncties. Werkt bij ons als magazijn/garantie- en receptie medewerker.


 
gallery_images_1_0_15681066961934479776

Mark Clerkx

Chef werkplaats
wpl@autobedrijfgielen.nl

Mark is sinds 1991 bij autobedrijf Gielen en is onze gediplomeerde hightech specialist. Is chef werkplaats en heeft een aantal keren deelgenomen aan de wedstrijd beste monteur van Nederland waar hij een keer als derde is geëindigd.


 
gallery_images_1_0_15681066961934479776

Hans Gielen

Chef schadeherstel
info@autobedrijfgielen.nl

Hans, de broer van Harry, werkt ook al van kleins af aan in de garage. Na zijn opleiding tot schadehersteller/autospuiter is hij direct aan de slag gegaan en heeft hij de kneepjes van het vak tot in de puntjes geleerd van zijn oom Har.


 
gallery_images_1_0_15681066961934479776

Monique Gielen

Administratie
monique@autobedrijfgielen.nl

Monique, de vrouw van Harry, houdt alles op de werkvloer onder controle en regelt de gehele administratie en personeelszaken binnen het bedrijf. Ze is daarom ook een onmisbare schakel in het team.


 
gallery_images_1_0_15681066961934479776

Yorrick Nijssen

Receptionist

Yorrick heeft eerst de opleiding tot technisch specialist afgerond en daarna nog HBO Automotive Management. Yorrick is al vanaf zijn stage periode tijdens de opleiding technisch specialist aan ons bedrijf verbonden. Met zijn goed werkhouding en ervaring probeert Yorrick alle klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Gallery Image 9

Rick Gubbels

Technisch specialist

Rick heeft een passie voor zowat alles waar benzine in zit en heeft dus van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Werkt ook al een lange tijd bij ons als 1ste monteur/APK keurmeester en wil altijd op de hoogte blijven van nieuwe technieken binnen de autowereld.


 
Gallery Image 10

Frank Ickenroth

Technisch specialist

Frank heeft recent de bijzondere mijlpaal van 25 jaar bij Autobedrijf Gielen bereikt. Is werkzaam als 1ste monteur/APK keurmeester. Na een positieve stage bij ons waren wij ook meteen zijn eerste werkgever. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.


 
Gallery Image 11

Mike van den Beuken

Technisch specialist

Mike heeft na zijn studie in België veel ervaring opgedaan met sleutelen. Hij heeft een voorliefde voor het merk Lexus. In zijn vrije tijd gaat hij vaak mee met een raceteam om de auto in goede technische staat te houden.


 
Gallery Image 12

Rob op het Veld

Stagiaire

Rob is een gemotiveerde en leergierige stagiaire die ambitie heeft om diagnose technicus en APK-Keurmeester te worden. Rob woont in Grathem en helpt zijn ouders op de boerderij, hier sleutelt hij natuurlijk ook aan de tractoren. In zijn schoolvakantie werkt Rob mee om onze klanten tevreden te houden.


 
Gallery Image 13

Har Gielen

Schadeherstel

Har, de oom van Harry, is sinds de start van het bedrijf verantwoordelijk geweest voor de afdeling schadeherstel en heeft zodoende al ontelbare schades afgehandeld. Tegenwoordig regelt hij vooral de schadecalculaties en administratieve afwikkeling rondom de schades.


 
Gallery Image 14

Nancy Fuhren

Schadeherstelster + spuiter

Nancy heeft de opleiding tot autospuiter afgerond. Verder heeft ze een grote passie voor het herstellen van oldtimers. Ze heeft ook ervaring opgedaan bij een van onze lakleveranciers. Daarom is Nancy in ons team van hoge waarde.


 
Gallery Image 15

Thomas Graef

Autopoetser

Thomas is het achterneefje van Aron en Remco. Naast voetballen bij SV Heythuysen helpt Thomas mee op de zaterdagen en in de vakanties. Hij maakt auto’s aflever- en showroom klaar en hij zorgt ervoor dat het bedrijf er netjes uit ziet.  


 
Gallery Image 16

Jan Gielen

Oprichter

Jan Gielen (01-01-1934) is de oprichter van autobedrijf Gielen(sinds 1965) . Jan wordt ook wel 'het manusje van alles' genoemd, omdat hij dagelijks nog allerlei klusjes doet en veel bezig is op het gebied van duurzaam ondernemen (waaronder het plaatsen van 180 zonnepanelen).


 
Gallery Image 17

Truus Gielen

Allround

Truus is ooit samen met Jan begonnen en heeft de hele groei van dichtbij meegemaakt. Door haar ervaring weet ze als geen ander wat er allemaal speelt binnen en buiten het bedrijf. Daarom houdt ze vandaag de dag nog iedereen goed in de gaten en zorgt ze dat alles in het bedrijf netjes is.


 
product-nxt.png
product-prev.png

Een autobedrijf met historie

1949

Jan Gielen (geb. 01-01-34, op de Kouk, te Heythuysen), ging aan de slag als monteur bij garage Janssen te Heythuysen. Toen nog veel reparatie aan oude auto’s, vrachtwagens en motoren. Jan haalt al zijn diploma’s op auto vakgebied en werkt zich in korte tijd op tot chef-werkplaats.

1959

Jan begint samen met zijn vrouw Truus een autoverhuur bedrijf naast zijn volledige baan bij Janssen. Dit verhuurbedrijf groeit in een paar jaar van één tot een tiental auto’s.

1965

Jan en Truus openen een geheel nieuw autobedrijf aan de Stationsstraat 29 te Heythuysen, met een modern Caltex (later Texaco) tankstation. Reparaties, onderhoud en schadeherstel aan alle merken inclusief vrachtwagens. Opel is dan de meest verkochte nieuwe auto.

1969

De eerste Toyota's worden verkocht. Nadat Jan het merk op de Auto RAI goed heeft bestudeerd, komen al snel de contacten met Toyota importeur Louwman & Parqui. De auto’s moesten in deze jaren bij de importeur in Leidschendam afgehaald worden. Nog steeds heeft Toyota Gielen veel klanten uit deze begintijd.

1976

Beoogd opvolger, zoon Harry Gielen, treedt in dienst als automonteur. Hierdoor wordt het autobedrijf aan de Stationsstraat 29 uitgebreid met een nieuwe showroom, een aparte afdeling schadeherstel met spuit inrichting en een werkplaats.

1988

Harry vormt vanaf nu de directie samen met Jan en start de nieuwbouw op Stationsstraat 31 te Heythuysen (op voormalig terrein van de Campina melkfabriek).

1989

Opening geheel nieuw autobedrijf met kantoren, magazijn, showroom nieuw, showroom gebruikt, revisieruimte, wasplaats en werkplaats voor Toyota en alle merken.

1994

Opening van een geheel nieuwe Focwa schadeherstel afdeling, inclusief nieuwe spuitcabine voor het spuiten met de modernste technieken voor lak op waterbasis, als een van de eerste in Nederland. Zilveren jubilea bij Toyota Gielen dat jaar: monteur Ton Ververs en plaatwerker/autospuiter Har Gielen.

2010

Begin 2010: Harry en Jan ontvangen uit handen van directie van Toyota Nederland(Louwman & Parqui) een onderscheiding voor veertig jaar Toyota Gielen in Heythuysen. Chef schade Hans Gielen 25 jaar in dienst.

2012

Energie Certificaat Duurzaam Ondernemen, het bedrijf is voorzien van energiezuinige verlichting en 180 zonnepanelen!

arrow2.png
arrow1.png
1_content_image_15639745111179379753

Duurzaam ondernemen

Autofabrikanten worden afgerekend op de totale gemiddelde CO2 uitstoot van de totale productie. Dit is bij Toyota het laagst ter wereld en ligt op het moment rond de 120 CO2 gemiddeld en dit word elk jaar naar beneden bijgesteld. Maar niet alleen Toyota is met de hybride en waterstof technologie bezig met duurzaam ondernemen. Ook autobedrijf Gielen hecht veel waarde aan het milieu. Zo zijn wij constant bezig met duurzaam ondernemen.

Tijdens de bouw van het pand is er al nagedacht over hoe er energie bespaard kan worden. Zo is er destijds gekozen voor de juiste hoogte van het gebouw, veel gebruik gemaakt van (gebruikt) glas en energiezuinige verlichting. Ook gaan we op een milieuvriendelijke manier te werk. Zo worden auto’s al twintig jaar lang op waterbasisslak gespoten, drogen we de lak met behulp van de luchtcirculatie en hebben we een spuitcabine met koolstoffilters. Tegenwoordig is een groot deel van de energie die we dagelijks verbruiken afkomstig van onze 180 zonnepanelen en bestaat ons eigen wagenpark alleen maar uit hybride en zeer schone auto’s.

Een impressie van ons familie bedrijf

Onze partners

gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 Gallery Image 6 Gallery Image 7 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 gallery_images_1_0_15681066961934479776 Gallery Image 6 Gallery Image 7
Morgen Internet - Zorgeloos website