FlexLease
Als ondernemer weet u dat uw bedrijf constant verandert. Werknemers komen en gaan. En als ze gaan, nemen ze de auto van de zaak dan mee of blijft u ermee zitten? Met FlexLease kunt u uw leaseovereenkomst tussentijds beëindigen, zonder beëindigingskosten.

Met FlexLease Services kiest u voor een operational lease met een looptijd van 24, 36 of 48 maanden. Vanaf de helft van de looptijd (respectievelijk vanaf 12, 18 of 24 maanden) kunt u de leaseovereenkomst zonder beëindigingskosten opzeggen. Zo kunt u de auto tussentijds inleveren. Dit betekent geen kosten bij het openbreken van een langlopend contract of dure short lease. Heeft u tijdelijk extra werknemers of heeft u mensen op projectbasis in dienst, dan biedt FlexLease u zeker voordelen.

Winterbanden zijn gratis bij FlexLease. En berijders profiteren daarnaast van de lage bijtelling.

Voordelen:

 • Mogelijkheid om vanaf helft looptijd overeenkomst kosteloos te beëindigen
 • Lage bijtelling
 • Gratis winterbanden
 • Reparatie, onderhoud en schadeherstel door autobedrijf Gielen
 • Keuze in kilometrage en looptijd

Operational Lease
Met Full Operational Lease besteedt u het gehele wagenparkbeheer uit. Per auto betaalt u een vast bedrag per maand. Alle operationele kosten zijn daarbij inbegrepen, zoals belasting, verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving, brandstof enzovoort.

Toyota Gielen is er voor elke ondernemer, ongeacht de omvang van het wagenpark. U heeft altijd één aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie,  (ruit)schadeherstel en de vervanging van banden. Dus geen gespreide adressen en een gegarandeerde kwaliteit van uw auto’s. Dat is wel zo gemakkelijk en vertrouwd voor u en uw medewerkers.

Voor berijders die al jaren schadevrij rijden, bieden wij een eenmalige korting op het leasecontract. Bovendien zijn er interessante opties mogelijk, zoals het mee leasen van winterbanden. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde componenten buiten de overeenkomst te laten. Bij Operational Lease is de eigenaar van het wagenpark de leasemaatschappij. Het wagenpark komt dus niet op de bedrijfsbalans te staan. Aan het einde van de contractperiode levert u de auto(‘s) gewoon in. Uw financiële middelen blijven dus beschikbaar voor de bedrijfsvoering.

Bij Full Operational Lease zijn in het maandbedrag opgenomen:

 • Afschrijving en rente
 • Houderschapsbelasting
 • Onderhoud en reparatie
 • Vervanging van banden
 • Verzekering
 • Vervangend vervoer
 • 24-uurs hulpdienst

Netto Operational Lease, ondernemersvrijheid
Voor ondernemers die niet willen investeren in een wagenpark maar wel de operationele zaken voor hun rekening nemen, is er Netto Operational Lease. In maandelijkse termijnen worden alleen rente en afschrijving in rekening gebracht en houderschapsbelasting. Net als bij Full Operational Lease staat de auto op naam van de leasemaatschappij en daarmee niet op de bedrijfsbalans. U levert de auto na afloop van de contractperiode weer in.

Financial Lease
Met Financial Lease heeft u een op maat gesneden financieringsvorm. U regelt zelf alle operationele zaken. Na afloop van de Financial Leaseovereenkomst behoudt u de auto.

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u een slottermijn afspreken.

Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de restwaarde van de auto gebruiken. De Toyota geldt als onderpand. De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit toevertrouwen aan ons. Dan heeft u altijd één aanspreekpunt.

Financial Lease kunt u eenvoudig en op basis van persoonlijk advies regelen bij autobedrijf Gielen of bij een leasemaatschappij. Omdat de financiële voordelen van deze leasevorm per bedrijf verschillen, adviseren wij u de mogelijkheden ook door te nemen met uw bedrijfsaccountant.

Kenmerken:

 • Vaste looptijd
 • Vaste maandlast
 • Op bedrijfsbalans
 • Auto wordt eigendom

Openingstijden Verkoop, werkplaats, magazijn en schadeherstel:

Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur