Autobedrijf Gielen is aangesloten bij Regio Checkpoint!


Regio Checkpoint is een organisatie welke zich ten doel stelt autobezitters van dienst te zijn bij het nemen van beslissingen bij veel voorkomende vragen en hen te helpen problemen te voorkomen. Niet alleen bij aankoop van auto’s, maar ook bij het zodanig plegen van onderhoud dat kosten worden bespaard.

Aankoopkeuring en aankoopverzekering
Regio Checkpoint vindt het best begrijpelijk als een particulier tracht een auto van een particulier te kopen. Voorafgaande aan de koop dient men zich dan echter wel van de kwaliteit van de auto te vergewissen. Bij een aankoop van een particulier is er namelijk geen verhaalrecht!Regio Checkpoint voert dergelijke keuringen uit én stelt de koper ook nog eens in de gelegenheid tegen kostprijs een aankoopverzekering af te sluiten. Door deze verzekering worden ook onverhoopt later optredende technische gebreken grotendeels afgedekt. Via Regio Checkpoint kan men dus dubbele zekerheid verkrijgen.

Gratis veiligheidsinspectie
Regio Checkpoint stelt particuliere eigenaren in de gelegenheid om hun auto één maal per jaar een veiligheidsinspectie op vitale aspecten te laten ondergaan. Deze inspectie is geheel gratis. De Regio Checkpoint organisatie wil hiermee actief bijdragen aan de verkeersveiligheid.

APK Keuring
Regio Checkpoint laat uw periodieke APK Keuring zo aangenaam mogelijk verlopen, op basis van zeer concurrerende prijzen. 

APK Plus Keuring
Jaarlijks vragen veel autobezitters zich af of ze moeten "doorrijden of inruilen”. Regio Checkpoint adviseert in deze objectief. Anderen, die van APK naar APK rijden, zouden zich veel geld kunnen besparen als ze meer letten op de niet onder de APK vallende technische aspecten - iets wat door de mogelijk nieuwe regelgeving ook nog eens steeds belangrijker wordt.

Voor beide zaken is door Regio Checkpoint de APK Plus Keuring ontwikkeld.

Onderhoud
Regio Checkpoint voert enkel de werkzaamheden uit die u wenst en kent geen koppelverkoop. Regio Checkpoint adviseert onafhankelijk én biedt betaalgemak. 

Autobedrijf Gielen is aangesloten bij Regio Checkpoint!

Openingstijden Verkoop, werkplaats, magazijn en schadeherstel:

Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur